Veibeskrivelse og adresseinformasjon

Jeg holder til på Helle/Helleveien 140, 4595 Tingvatn. Noen gps'er/kartsystem har problemer med å finne denne adressen, så her kommer en liten veibeskrivelse. 

Når dere kommer til Birkeland i Hægebostad kommune, vil du se et stort bygg med en Jokerbutikk og en liten bensinstasjon. Her tar tar dere av mot Røydland og Heddan gård (skiltet). Nå får dere kommune/rådhuset på venstre side og like etter dette, tar dere første vei til venstre mot Helle/Helleveien (skiltet). Her følger du asvaltveien helt til veis ende. Underveis skal dere ikke ta av inn mot en grusvei - dere skal holde dere på asfaltveien hele tiden. Nå vil dere kjøre gjennom et gårdstun, men fortsatt rett frem. Når dere er fremme, vil dere kjøre gjennom nok et gårdstun.  Her ser dere et nytt hus i sveitserstil og her holder jeg til! 

Mitt telefonnummer er 95042133. Ring gjerne om dere trenger 'veihjelp'.

 

Fra Kristiansand - går det ca 1,5 time

Fra Stavanger - går det ca 2,5 timer.

Fra Lyngdal - går det ca 30 min.

Fra Kvinesdal går det ca 25 minutter.

Husk å komme presis og overholde avtalen vår. Er du sent ute, går dette utover timen din og lengre tid med fotografering koster ekstra. Det er heller ikke sikkert jeg har mulighet til å fotografere utover avtalt tid. 

DSC_2403_edited_edited.jpg