top of page
Alt innen portrettfotografering Agder

FEST!

Jeg tar alle typer oppdrag innen bryllup, dåp og andre begivenheter dere ønsker å dokumentere!

Bryllupsfotografering
Bryllupsfotografering

FORLOVELSE OG

B R Y L L U P

 

 

 

Dere har fastsatt dato for giftemålet og er nå i full gang med planleggingen. Festlokaler skal leies, bryllupskjole skal kjøpes og fotografer skal undersøkes og bookes.

Jeg vil da spørre dere; har dere tenkt gjennom hva dere ønsker av fotografen? Vil dere kun ha portrettbilder? Eller kanskje vielse og portrett? Eller ønsker dere kanskje at fotografen følger dere gjennom hele dagen slik at dere virkelig får fanget de viktige øyeblikkene?

Jeg kan tilby dere alt dette og sammen kan vi sette sammen en pakke til nettopp deres ønsker og lommebok!

Ø Y E B L I K K E N E

Å gifte seg er ikke noe man gjør til hverdags, og jeg mener at de små øyeblikkene er like nydelige - om ikke vakrere enn portrettbildene.  De er så ekte og de gjengir følelsene i akkurat det øyeblikket. Hele dagen er en stor feiring som er verdt å ta vare på! 

Gjennom å leie inn et fotograf til disse øyeblikkene, vil du få se alle disse små øyeblikkene sydd sammen til en hel historie av din bryllupsdag. 

 

 

Før dere bestemmer dere for fotograf, er det viktig å studere pris og hvilken stil fotografen kan gi dere. Betal gjerne litt ekstra mot å få den stilen og finishen dere ønsker. Denne dagen får dere aldri igjen

 

 

K J E M I

Før selve bryllupet, og før dere tar den endelige avgjørelsen vedrørende valg av fotograf, kan vi gjerne møtes for en uforpliktende prat. Her går vi igjennom detaljer, hva slags bilder dere ønsker, priser o.l. 

 

 

I god til før bryllupet er det mulig for prøvebilder. Prisen for dette er 500,- Det innebærer at vi tar utebilder på location (ofte hjemme hos meg). Disse bildene kan dere bruke som forlovelsebilder, på bryllupsinvitasjoner o.l. Bildene leveres høyoppløselige til eget fritt bruk. Dere står selv ansvarlige for å booke tid til dette. Antall bilder: ca 5-10 stk. 

Randi og Gaute

Lina og Tommy

Øyeblikk fra forlovelse og bryllup

Hilde og Anders