top of page
DSC_2403_edited_edited.jpg

FEST!

Jeg tar alle typer oppdrag innen bryllup, dåp og andre begivenheter dere ønsker å dokumentere!

FORLOVELSE OG

B R Y L L U P

 

 

 

Dere har fastsatt dato for giftemålet og er nå i full gang med planleggingen. Festlokaler skal leies, bryllupskjole skal kjøpes og fotografer skal undersøkes og bookes.

Jeg vil da spørre dere; har dere tenkt gjennom hva dere ønsker av fotografen? Vil dere kun ha portrettbilder? Eller kanskje vielse og portrett? Eller ønsker dere kanskje at fotografen følger dere gjennom hele dagen slik at dere virkelig får fanget de viktige øyeblikkene?

Jeg kan tilby dere alt dette og sammen kan vi sette sammen en pakke til nettopp deres ønsker og lommebok!

Ø Y E B L I K K E N E

Å gifte seg er ikke noe man gjør til hverdags, og jeg mener at de små øyeblikkene er like nydelige - om ikke vakrere enn portrettbildene.  De er så ekte og de gjengir følelsene i akkurat det øyeblikket. Hele dagen er en stor feiring som er verdt å ta vare på! 

Gjennom å leie inn et fotograf til disse øyeblikkene, vil du få se alle disse små øyeblikkene sydd sammen til en hel historie av din bryllupsdag. 

 

 

Før dere bestemmer dere for fotograf, er det viktig å studere pris og hvilken stil fotografen kan gi dere. Betal gjerne litt ekstra mot å få den stilen og finishen dere ønsker. Denne dagen får dere aldri igjen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ida og preben

Kamilla og Kristian

Camilla og Tønnes