top of page
Alt innen portrettfotografering Agder

Hvorfor velge Drømmefabrikken?

Det finnes mange som driver med fotografering der ute. Mange hobby/amatørfotografer uten erfaring eller kunnskap, de som har jobbet seg oppover over flere år, tatt kurs og tillært seg kunnskap og erfaring på egenhånd  (som meg selv) og de som er utdannet fotograf av yrke. Uansett erfaring,  synes jeg at du skal velge den fotografen DU synes tar de beste bildene. Om det er meg eller noen andre, er det din personlige smak som avgjør.

Når du skal velge fotograf er det viktig at du studerer bildene til fotografen, sjekk såklart priser og om bildefilene følger med i prisen eller ikke. Ofte må bildefilene kjøpes utenom selve fotograferingen. Vær villig til å gjøre den økonomiske investeringen som trengs for å gi deg og dine minnene dere fortjener. 

Bildene er noe som skal følge dere resten av livet, og når man velger å ta nyfødtfotografering, 1 årsfotografering o.l vil man at bildene skal bli så bra som mulig, så alt dette er verdt å undersøke.

Å bruke en fotograf med kunnskap og lang erfaring vil med 100% sikkerhet gjenspeile seg i bildene du får. Jeg vil dere skal se på kjøp av fotograftjenester som en investering. Bildene du får, er minner du aldri får igjen. Velg derfor ikke den billigste og nærmeste amatørfotografen i nabolaget, men gjør undersøkelser, og invester gjerne i en fotograf som kan gi deg de de bildene DU ønsker! Studer flere fotografer og hva slags type bilder han/hun leverer. What you see is what you get! 🙂

Vær bevisst på hva du ønsker og hva du kan forvente å få igjen av bildene dine. Fotografens personlige stil og finish på bildene, vil garantert gjenspeile seg i bildene du sitter igjen med

Informasjon om priser, antall bilder o.l. hos meg finner du under PRISER i menylinjen.

 

Når jeg begynte å ta i mot oppdrag gjorde jeg aller først maaange gratisoppdrag for både kjente og ukjente. Etterhvert tok jeg ett par hundre kroner pr. oppdrag. Slik jobbet jeg meg oppover mens jeg stadig vekk fikk mer og mer erfaring. 

Under din fotografering har jeg et eget studio med flere blitser, softboxer, bakgrunner, gulv, props, klær til store og små ++ Vi kan også benytte oss av de flotte landlige omgivelsene jeg bor på hvis du skulle ønske utendørs bilder. Du må gjerne selv komme med ideer og forslag til hvordan du ønsker bildene dine.

 

 

Jeg tar bilder i rawformat og kameraet, objektivene og resten av utsyret jeg bruker er av proff kvalitet.

Under redigering bruker jeg utelukkende photoshop og lightroom. 

bottom of page