top of page
Alt innen portrettfotografering Agder

Hele familien
Familiefotografering  går under det samme som søskenfotografering. Se mer bilder og informasjon der. Under familie/søskenfoto tar vi bilder i mange ulike settinger; med foreldre, uten foreldre/kun søsken, kun pappa/mamma og barna +++

Jeg tar alle typer familie og gruppefotograferinger. Både hjemme i studio og ute på location. 

Familiefotografering deles gjerne inn i to deler. Noen med bare barna og til slutt av hele familien. Familiefotografering gir mulighet for begge deler, uten ekstra kostnader.

Ved familie/gruppefotograferinger er det fint om alle kler seg i samme stil og farger. Dette skaper mer helhet i bildene. Gjerne klær i nøytrale farger Vi kan gjerne ta ulike bilder med ulike klær, rekvistter ol.

Jeg har litt klær til utlån til babyer og små barn. Er været på vår side tar vi også noen utebilder i tillegg til studiobilder.

Les gjerne mer under "Baby 1 mnd +".

 

Jeg vil også be dere være nøye med å overholde tiden. Timen påbegynner alltid til avtalt tidspunkt, selv om dere er sent ute. Så husk på at jo senere dere er, jo mindre tid får vi til fotograferingen. Fotografering utover en time, koster ekstra. 

Familie/søskenfotografering

Jeg har jobbet med søsken/famliefotograferng i 10 år og har kunder over hele Agder/Sørlandet

Typiske steder er

Tvedestrand, Kragerø, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal, Lindesnes, Konsmo, Byremo, Marnardal, Bjelland, Lyngdal, Farsund, Flekkefjord, Kvinesdal, Evje, Setesdalen, Byglandsfjord, Valle ++

Uansett er du hjertelig velkommen!

Familie/søskenfotografering
Familie/søskenfotografering
Familie/søskenfotografering
Familie/søskenfotografering
Familie/søskenfotografering
bottom of page