top of page
Alt innen portrettfotografering Agder

Hele familien
Familiefotografering  går under det samme som søskenfotografering. Se mer bilder og informasjon under søskenfotografering i menylinjen . Under familie/søskenfoto tar vi bilder i mange ulike settinger; med foreldre, kun søsken, kun pappa/mamma og barna + de variasjonene du måtte ønske!

Jeg tar alle typer familie og gruppefotograferinger. Både hjemme i studio og ute på location. 

Familiefotografering deles gjerne inn i to deler. Noen med bare barna og til slutt av hele familien. Familiefotografering gir mulighet for begge deler, uten ekstra kostnader.

Ved familie/gruppefotograferinger er det fint om alle kler seg i samme stil og farger. Dette skaper mer helhet i bildene. Gjerne klær i nøytrale farger Vi kan gjerne ta ulike bilder med ulike klær, rekvistter ol.

Jeg har litt klær til utlån til babyer og små barn. Er været på vår side tar vi også noen utebilder i tillegg til studiobilder.

Vi bruker den tiden som trengs for å komme i mål med de bildene både du og jeg vil ha. Dette kan ta alt ifra 20 minutter til en god time.

Familie/søskenfotografering

Jeg vil gjøre mitt beste på å prøve å fange naturlige, ekte øyeblikk og ikke minst båndet mellom dere som familie. Våg å by på dere selv. Dette kan være gjennom blikk til hverandre, smil og latter. Kil hverandre og fortell hverandre gøyale ting som får frem det ekte smilet og den ekte latteren.

Går ikke det, så le en liten latter allikevel. Jeg kan love det er verdt det! 

Familie/søskenfotografering
Familie/søskenfotografering
Familie/søskenfotografering
Familie/søskenfotografering

Klikk på bildene for så se dem i riktig format

Jeg har jobbet med søsken/familiefotograferng i 10 år og har kunder over hele Agder/Sørlandet

Typiske steder jeg dekker er

Tvedestrand, Kragerø, Arendal, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal, Lindesnes, Konsmo, Byremo, Marnardal, Bjelland, Lyngdal, Sokndal, Egersund, Farsund, Flekkefjord, Kvinesdal, Evje, Setesdalen, Byglandsfjord, Valle ++

Uansett hvor du kommer fra er du hjertelig velkommen!

Familie/søskenfotografering
bottom of page