top of page
Alt innen portrettfotografering Agder

Stjernekikkeren Milly

Milly

 

Jeanett kontaktet meg via facebooksiden min i begynnelsen av februar. Hun fortalte meg at hun og mannen hennes ventet deres andre barn 15. februar 2015. Tiden var knapp ettersom det da bare var litt over en uke igjen til termindato, men selvsagt ville jeg bli med på fødselen deres! Og ettersom hun hadde fått storebror 6 dager før termin, ble tiden enda knappere. Fødselen kunne rett og slett starte når som helst....

Vi avtalte å møtes i forkant av fødselen for å bli litt bedre kjent, underskrive kontrakt og sjekke om kjemien mellom oss  stemte nok til at jeg skulle få være med under fødselen - noe den absolutt gjorde. Samtalen mellom oss gikk lett og vi var begge spente for hva som kom til å skje de nærmeste dagene. Vi avtalte derfor for å holde løpende kontakt frem mot fødselen.

 

3 dager etterpå, fredag 13.02.2015, ble jeg igjen kontaktet av Jeanett som kunne fortelle at nå var noe på gang og at jeg burde være forberedt på en tur til til sykehuset i nærmeste fremtid. Timene og kvelden gikk, og jeg var nesten redd for å slenge indrefileten i stekepannen i frykt for å ikke få spist. Men jeg fikk både spist og sovet en liten skvett før telefonen ringte igjen klokken 0100.  Hun var nå innlagt på sykehuset med rier. Jeg slengte med meg min egen såkalte 'fødebag' og satte kursen mot sykehuset.  Jeg var veldig spent, og presset nok litt ekstra på gassen ettersom jeg visste at Jeanett hadde hatt en rask fødsel tidligere. Vel fremme var Jeanett, ikke overraskende, kommet ganske langt i fødselsforløpet - men jeg fikk alikevel foreviget den fantastiske støtten fra hennes mann, kjærligheten i luften, gleden, nærheten og ikke minst øyeblikket i det man får møte barnet sitt for aller første gang. Det er like stort hver eneste gang!

bottom of page