top of page
Alt innen portrettfotografering Agder

You. are. beautiful

Som gravid er det lett å føle seg sliten, tung og ikke særlig komfortabel med egen kropp. Men uansett hvordan du føler det, er ikke slik det fremstår fra utsiden.

Det vi andre ser er en vakker kvinne som bærer et frem et nytt liv til denne verden. Noe de fleste av oss kun får oppleve noen få ganger i livet.

Som fotograf er det min jobb å bringe frem det beste i deg.

 Jeg ønsker å avbilde skjønnheten, femininiteten og kjærligheten ved nettopp din graviditet.

 

- Ta vare på minnene!

Jeg har jobbet med gravidfotograferng i 10 år og har kunder over hele Agder/Sørlandet

Typiske steder er

Tvedestrand, Kragerø, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal, Lindesnes, Konsmo, Byremo, Marnardal, Bjelland, Lyngdal, Farsund, Flekkefjord, Kvinesdal, Evje, Setesdalen, Byglandsfjord, Valle ++

 

 

Under fotograferingen tar vi bilder i ulike positurer og med forskjellige typer klær. Jeg geleider deg igjennom positurer og hvordan du kan bevege kroppen mtp på hva som ser best ut på kamera. Men kom gjerne med egne ønsker og ideer! Og husk; det viktigste for meg er at du føler deg komfortabel fra begynnelse til slutt.

 

Jeg har gravidklær, hårbånd, sløyfebånd og andre rekvisitter til utlån, men du må gjerne ta med deg egne klær du ønsker å bruke. Jeg vil også be dere være nøye med å overholde tiden. Timen påbegynner alltid til avtalt tidspunkt, selv om dere er sent ute. Så husk på at jo senere dere er, jo mindre tid får vi til fotograferingen. Fotografering utover en time, koster ekstra

bottom of page