top of page
Alt innen portrettfotografering Agder

Om meg

Mitt navn er Linn Anita, jeg er 39 år gammel og holder til i Hægebostad, Vest Agder. Her bor jeg sammen med mine to barn i en leilighet sentralt på Birkeland i Hægebostad.

Jeg påtar meg all type fotografering innen nyfødtfotografering, babyfotografering, 1. årsfotografering, barnefotografering, søskenfotografering, familiefotografering, fødselsfotografering, bryllupsfotografering og noe boligfotografering

Kundene mine kommer stortsett fra hele Agder, men mye Kristiansand, Vennesla, Lindesnes, Mandal, Lyngdal, Farsund, Kvinesdal, Flekkefjord og såklart Hægebostad.

For dere som ikke kjenner til lille Hægebostad ligger det ca 30 minutters kjøretur fra Lyngdal og i underkant av 1,5 times kjøretur nordvest for Kristiansand.

 

Jeg begynte med fotografering i 2014. Jeg tok mange gratisoppdrag for å lære og bygge opp erfaring.  Deretter begynte jeg forsiktig med hobbyfotografering før jeg begynte på et mer profesjonelt nivå. Jeg har derfor ingen formell utdannelse knyttet til faget. Min kunnskap knyttet til fotograferingen kommer utelukkende fra nettbaserte kurs, mye egenlæring og erfaring. Når jeg ikke driver med fotografering jobber jeg som pleiemedarbeider på Lyngdal helsehus. Ettersom dette kun er et bi-yrke har jeg kun anledning til å ta i mot et begrenset antall kunder i løpet av året. Det er derfor lurt å være ute i god tid med bestillingen din for å sikre deg plass. 

bottom of page