top of page
Alt innen portrettfotografering Agder

Informasjon om dine bildefiler

Etter fotograferingen redigerer jeg bildene i min personlige

stil og du får utlevert bildene på minnepenn, nettgalleri eller via mail.

De høyoppløselige bildefilene har høy oppløsning og kan brukes til hva du måtte ønske.  F.eks: printing, forstørrelser, til bruk på invitasjoner, takkekort o.l.

Print:

Jeg anbefaler ikke å skrive ut bildene selv med mindre du er veldig nøye og har kunnskap om hva slags printer du bruker, blekkpatroner, fotopapapir og valg av icc-kode.

Resultatet av selvprinting kan bli ok, men som oftest vil du få et resultat som ikke ligner med hva du ser på skjermen.

Et vellykket resultat som er skarpe og med riktige farger, kontraster og lys vil du kun få dersom du bruker meg som leverandør til alle dine print! 

Det er ingen andre enn meg som har mulighet eller lov til å gjøre de individuelle de tilpasninger hvert et bilde krever før de sendes til print (copyrightloven). Jeg tar absolutt ingen ansvar for print gjort hos andre. Print/fremkalling hos andre er derfor 100% på eget ansvar og risiko!

Jeg leverer kun fagprodukter som er ment for å vare i generasjoner om produktene blir riktig tatt vare på. Produktene jeg leverer har langt høyere kvalitet enn hva hva kjedebutikker o.l kan levere.

 

 

Vannmerke og sosiale medier:

Alle bilder du får utlevert blir levert med et lite vannmerke nederst i høyre hjørne.

Det er ikke lov under noen omstendigheter å fjerne vannmerket eller få andre enn meg til å gjøre dette (dette blir fjernet automatisk/gratis når dere fremkaller via meg). Det er lov å dele bildene i sosiale medier, men det er ikke lov å legge på filter eller gjøre andre endringer med bildet. Jeg skal alltid krediteres med navn (Drømmefabrikken fotografering) når du eller andre deler bildet i sosiale medier o.l.

Husk på at bildene jeg sender dere er høyoppløselig og "for store" for facebook, instagram o.l. Det betyr at de automatisk nedskalere bildet, noe som kan medføre at bildet blir kornete eller usarpt. Spør meg om bilder til bruk i sosiale medier, så skal jeg sende deg ny fil spesifikt ment til dette (gratis). 

Copyright og eget fri bruk:

Du har nå flere bilder til eget ikke-kommersielt bruk som du har bruksrett over. Det betyr du i utgangspunktet kan gjøre hva du vil med dem, men jeg eier fremdeles rettighetene. Du kan dele dem med andre (m/vannmerke og kreditering), du kan fremkalle dem hvor du vil (dog kun hos meg med garanti) eller du kan printe dem ut hjemme (på egen risiko).

Det er på ingen måter lov å endre/redigere et bilde du har mottatt av meg (f.eks: lysstyrke, farger, filter o.l) eller bruke dem til kommersielt bruk uten min tillatelse. Dvs gi tredjeparter lov å bruke bildene mine uten tillatelse. 

Brudd på dette kan medføre erstatning -  jamfør lov om opphavsrett til åndsverksloven

Babyfotografering
Babyfotografering
bottom of page